Nehezen igazodik el a tüzelőberendezések nevei és funkciói között? Nem tudja eldönteni, melyiket érdemes választania? Állandó fűtésre, kiegészítő fűtésre, biztonsági fűtésre vagy látványfűtésre használná a tüzelőberendezését? Működési elvük szerint csoportosítottuk és röviden leírtuk tulajdonságaikat az alábbiakban. Ha további kérdése van, jöjjön el az üzletünkbe, ahol felépített, működő készülékek segítenek a döntésben.

Webáruház

Futárral szívesen házhoz küldjük Önnek

Üzletünk hatalmas árukészletéből rövid idő alatt házhoz küldjük Önnek a megrendelt árut.

A szállítás csomagban vagy raklapon történik, de egyes árufélék - súlyuk vagy törékenységük miatt - csak személyesen vehetők át a boltban.

Ha nem találta, amit keresett, vagy szaktanácsra van szüksége, írjon nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendelni szeretnék

Miért mi?

 • Szaktanácsadás részrehajlás nélkül
  Megismertetjük Önnel az egyes kályha-kandalló típusok előnyeit és hátrányait is és segítünk kiválasztani a legoptimálisabbat mind a működési rendszerét, mind a külső megjelenését tekintve. Nagy szakmai tapasztalatunkkal a legproblémásabb terekbe is tudunk jól funkcionáló kályhát tervezni.
 • Palettecad 3D látványterv készítés
  Ha egyedi, különleges formájú kályhát álmodott meg, kérésére látványterven megjelenítjük és segítünk minden részletét átgondolni az építés előtt.
 • Hagyománytisztelet és újdonságok
  A régi jól bevált fogásokat ötvözni kell a modern építészet kihívásainak megfelelő újításokkal. Ebben a szellemben tervezzük a kályháinkat, alakítjuk ki üzletünk árukörét és szervezünk továbbképzéseket a velünk együttműködő mestereknek.
 • Minden egyhelyen
  Tucatnyi megbízható beszállítónk kiváló termékei közül válogathat a legegyszerűbbektől a legmodernebb technikát képviselőkig. Kályhaajtókból, samott és tűzálló anyagokból, légtechnikai alkatrészekből állandó nagy raktárkészlettel rendelkezünk.
 • Legjobb árakon
  A legtöbb terméket gyári áron kínáljuk, illetve több termék egyedüli forgalmazói vagyunk.

REFERENCIÁK

 • B.T., Veresegyház

  B.T., Veresegyház

  Az alábbi kályhával kb 140 m2-t fűtök, hozzávetőleg napi 20-25 kg száraz akáccal. A begyújtás időigénye 8-10 perc, kihamuzni  kéthetente szoktam mely 15 percet vesz igénybe. 
   Az Orbán cserépkályhaboltban eloszlatták korábbi kételyeimet, segítettek kiválasztani a lakásunkhoz és stílusunkhoz leginkább illő formát és csempét,mindezt kellemes környezetben és rendkívül szimpatikus módon . A kivitelezést az általuk ajánlott szakember végezte,nagy megelégedésünkre. Immár két telet fűtöttünk ezzel a csodás kályhával, mely lakásunk dísze is egyben. Talán életem egyik legjobb döntése volt ez a beruházás, ma sem döntenék másként. 

  B. T. Veresegyház

 • Mick, Australia

  Mick, Australia

  My stove worked very well over winter. Much better than expected. One firing each day, of 12 to 15 kg of fuel. Very efficient, and wonderful radiant heat.

  Thank you for your help in this project. It took a while, but I wanted to make a good job of it.

  Kind regards, Mick, Tasmania - Australia

 • Fam. Kanduth, Niederösterreich

  Fam. Kanduth, Niederösterreich

  Wir sind begeistert von Service, Qualität und Preis und können ORBÁN CSERÉPKÁLYHABOLT nur weiter empfehlen

  Fam. Kanduth, Neusiedl am Steinfeld - Niederösterreich

  Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
  Orbán Cserépkályhabolt © Privacy Policy, ÁSZF